922x250-vnsaccountancy-186324553

Voor u als ondernemer is inzicht in de financiële cijfers van uw onderneming noodzakelijk om beslissingen te kunnen nemen. Deze financiële cijfers stelt u in staat om adequaat te reageren op veranderingen. De volgende financiële middelen kunnen bijdragen aan het inzicht in uw onderneming:

  • Financiële administratie
  • Tussentijdse rapportages
  • Jaarrekening

Financiële administratie

De financiële administratie is de basis van de financiële informatievoorziening van uw onderneming. De bedrijfsadministratie wordt verwerkt in een administratieprogramma. De ondernemer kan er voor kiezen om dit zelf te doen of om dit uit te besteden. Het online boekhouden wordt door steeds meer ondernemers gekozen. Op deze manier bent u overal op de hoogte van uw financiële informatie en kan V&S altijd met u meekijken in uw financiële administratie. Indien gewenst kunnen wij de volledige financiële administratie voor u verzorgen.

Tussentijdse rapportages

Aan de hand van de financiële administratie kunnen tussentijdse rapportages worden opgesteld. Welke resultaten heeft de onderneming in een bepaalde periode behaald en waar liggen de aandachtspunten. V&S verzorgt graag uw financiële administratie, zodat wij periodiek de tussentijdse rapportages aan kunnen leveren en deze met u te bespreken. Als u zelf de financiële administratie verzorgt, kunnen wij periodiek bij u langs komen om de tussentijdse rapportages op te stellen. Op deze manier willen wij uw sparringpartner zijn om de actuele financiële stand van zaken met u te bespreken.

Jaarrekening

Jaarlijks moet de jaarrekening worden samengesteld. De jaarrekening is nodig voor o.a. de belastingdienst en kredietverstrekkers. V&S kan uw jaarrekening samenstellen. Aan de hand van de financiële administratie stellen wij een jaarrekening samen die aan de wettelijke voorschriften voldoet.